Psikolojik terimleri anlamak isteyenler için bir bilgi kaynağı olmayı hedefleyen PsikolojikSozluk web sitesi yazılım çalışmaları devam ediyor.

PsikolojikSozluk, psikoloji dünyasının derinliklerine inmek ve bu alandaki terimleri en kapsamlı şekilde anlamak isteyenler için tasarlanmış bir bilgi hazinesidir.

"PsikolojikSozluk", psikoloji dünyasının kapılarını sizler için aralıyor. Psikolojik terimlerin derinlemesine anlamlarını keşfedin, alanında uzman psikologların görüşlerine ulaşın ve bu değerli bilgileri yorumlayarak tartışmalara katılın. PsikolojikSozluk ile zihinsel sağlığınızı destekleyin ve kendinizi daha iyi tanıyın. Zihinlere açılan kapı ile psikolojinin büyüleyici dünyasına adım atın.

PsikolojikSozluk web sitesi için sade arayüz planlaması yaptık. Terim odaklı sitede uzman görüşlerine, danışan yorumlarına yer verilecek. Yüzlerce terimi içinde barındıracak olan web sitesinde farklı fonksiyonlarda uzman ve danışan üyelikleri bulunacaktır.

"Gündem",  "Günün Terimi" gibi ziyaretçi ile terimi buluşturmayı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Uzmanlar için görüş yazma ve danışanlar için uzman görüşünme yorum yapma fonksiyonları ile ziyaretçi etkileşimini artıracağız.

Arayüz tasarım ve Front End çalışmaları tamamlanan projenin web yazılım geliştirmeleri devam ediyor.